Bosch Car Service hálózat

A Bosch Car Service koncepciót, mint teljeskörű szolgáltatást nyújtó autószervizt a 90-es évek végétől indította el a Robert Bosch GmbH, az addigra már a világ legnagyobb független autóalkatrész gyártója.

Magyarországon 2002. május elsején nyitotta meg kapuját az első szerviz. Napjainkban a világon több mint 14.000 Bosch Car Service várja ügyfeleit, Magyarországon pedig pillanatnyilag kb. 90 szerződött partner áll az autósok rendelkezésére.

Miért fontos ez, és milyen előnyöket jelent ez Önöknek?

  • A Bosch által biztosított, gyári minőségű alkatrészek felhasználása a javításoknál.
  • A Bosch által előírt műszaki eszközök (diagnoszikai- és mérőműszerek) használata a járművek műszaki átvizsgálásához.
  • A gyárival megegyező javítási technológia alkalmazása, melyhez a Bosch által biztosított elektronikus javítási és szervizinformációs rendszer nyújt segítséget.
 
Bosch Car Service - Pécs
Eller autószerviz - Bosch Car Service - Pécs
 

A Bosch által biztosított háttérrel és a megfelelően felkészített szakemberekkel a Bosch Car Service partnerek garantálni tudják a márkaszervizekkel azonos javítási színvonalat, kedvezőbb áron.

A Bosch közvetlen szerződésben áll a szervizhálózattal és folyamatos minőségellenőrzés útján valamint folyamatos képzésekkel biztosítja a hálózat magas szintű technikai és kereskedelmi felkészültségét.

A cégalapító Robert Bosch már 1921-ben megnyitotta Hamburgban az első Bosch szervizt. Az azóta több mint 14.000 partnert számláló hálózat akkori feladata az autóvillamossági termékek szervizhátterének biztosítása volt. Az idő múlásával a paletta kibővült a hagyományos dizel üzemanyag-ellátó rendszerek javításával is, majd a nyolcvanas évektől a benzinbefecskendező rendszerek és a blokkolásgátló (ABS) diagnosztizálásával is. A Bosch Car Service koncepciót, mint teljeskörű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizt a kilencvenes évek végétől indította el az addigra már a világ legnagyobb független autóalkatrész gyártója.

A mai kor fejlett elektronikus vezérlésű autócsodái megkövetelik a magas szintű és folyamatosan kontrollált szaktudást. A Bosch Car Service-ek évenként független auditor cég által szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. A tudás fejlesztését a Bosch által szervezett szakmai és szervizmenedzselési tanfolyamok segítik elő. A szervizek helyét a mellékelt keresőben és térképen is megtalálja, az elérhetőséget igyekeztük 30-40 kilométerenként vagy 30-40.000 emberenként optimalizálni.

Az autó teljeskörű gondozását felölelő Bosch Car Service-ek világszerte hasonló külső megjelenési formával, kinézettel rendelkeznek. Az irányítótáblák, DM levelek, országos reklámkampányok mind azt szolgálják, hogy az egységes arculat és tevékenységi kör elérje az autóját legnagyobb becsként kezelő vezetőt.

A szervizek kultúrált ügyfélváróval, parkolóval várják az ügyfeleket ahol kiegészítők, Bosch alkatrészek kiskereskedelmi vásárlására is lehetőség nyílik. Partnerektől függően a hozom-viszem vagy bérautó szolgáltatás is elérhető. Aki csak a hatóságilag évente kötelező vizsgálatokra (zöldkártya, műszaki vizsga) fáradna el szervizbe, ők is jó helyen járnak a közel 90 szerviz valamelyikében. A futásteljesítményhez (15, 20.000, 100.000 kilométerenkénti reviziók) vagy évekhez (1, 2, 5 év stb.) kötödő szervizműveleteket a Car Servicek a Bosch hiteles forrásból vásárolt adatbázisai alapján a gyártóművi előírások alapján végzi el, és ez az Ön részére biztosított szervizkönyvben pecsétjével igazolja is.


Bosch Car Service honlap

Üzenetküldés

Árajánlatkéréshez, szervizidőpont egyeztetéshez, üzenetküldéshez kérjük töltse ki az űrlapot!


7634 Pécs, Bolgár köz 3. +36-72-551-207
További elérhetőségek »

Ügyfeleink írták

A Facebook, Google honlapokon kapott értékeléseinkből. Köszönjük!