Cégünkről

Az Eller autószerviz a BOSCH Car Service hálózat tagjaként vállalja minden típusú benzines és dízel autó javítását, karbantartását, garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli - futásteljesítmény vagy időintervallum szerinti - kötelező szervizelését és hatósági vizsgáztatását.

A javításokat, a hibák diagnosztizálását és a kötelező karbantartásokat a BOSCH által nyújtott garanciával, a gyártók által meghatározott technológia követelmények betartásával végzi szakmailag folyamatosan képzett csapatunk. 

Bosch Car Service - Pécs
 

Folyamatosan képzett kollégáink és a legkorszerűbb BOSCH diagnosztikai eszközökkel felszerelt műhelyünk biztosítja a hátteret ahhoz, hogy a nálunk elvégzett munkák megfeleljenek a Bosch Car Service hálózatban megszokott magas szintű szakmai követelményeknek és az Ön elvárásainak.


 

Műszaki vizsga

Műszaki vizsga - Pécs - Eller

Autók felkészítése és vizsgáztatása teljes körű ügyintézéssel. A műszaki vizsga előtt műhelyünkben szakembereink igény esetén elvégezik autója átvizsgálását és felkészítését, így garantálva, hogy a gépjármű megfeleljen a műszaki vizsgáztatás követelményeinek.

Részletek

Kötelező szerviz

Kötelező és időszakos szerviz - Pécs - Eller

Vállaljuk minden típusú autó garanciaidőn belüli és túli időszakos szervizelését, karbantartását. Olajcsere, szűrők cseréje, vezérműszíj csere, folyadékok felöltése, fékbetétek, féktárcsák cseréje. Az lenti hivatkozásra kattintva tájékozódhat aktuális akciós szervizajánlatunkról.

Részletek

BOSCH alkatrészek

BOSCH alkatrészek - Pécs - Eller Bosch Car Service

Eredeti BOSCH minőség és megbízhatóság. Ablaktörlők, akkumulátorok, gyújtógyertyák, izzítógyertyák,fékrenszerek, lambdaszonda, relék, szíjak, szárők, világítástechnika.

Részletek

Állapotfelmérés

Autó átvizsgálás, ellenőrzés - Pécs - Eller

Autóvásárlás előtti átvizsgálás, állapotfelmérés, diagnosztika, hibakód kiolvasás pécsi műhelyünkben. Csökkentse a kockázatot, vásárlás előtt keressen fel minket!

Részletek

Olajcsere akció

Olajcsere akció - Pécs - Eller

Olajcsere csúcsminőségű Mobil kenőanyagokkal. Olajcsere akciónkban kedvező áron válljuk jűrműve olajcseréjét. Olajcsere már 15.000 Ft-tól!

Részletek

Üzenetküldés

Árajánlatkéréshez, szervizidőpont egyeztetéshez, üzenetküldéshez kérjük töltse ki az űrlapot!


7634 Pécs, Bolgár köz 3. +36-72-551-207
További elérhetőségek »

Ügyfeleink írták

A Facebook, Google honlapokon kapott értékeléseinkből. Köszönjük!